Καλημέρα από την Πάτρα μας και το Καρναβάλι της

Όλη η Πάτρα στο πόδι συντονίστηκε στο ρυθμό του Καρναβαλιού με πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών να το ρίχνουν έξω χωρίς να καταλαβαίνουν από βροχή που έπεφτε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου και πριν από λίγες ώρες. Στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης η πόλη δεν “νύσταξε” λεπτό και συνεχίζει απτόητη σήμερα Κυριακή 6 Μαρτίου, τελευταία μέρα, μέρα κορύφωσης της μεγάλης γιορτής. Η πόλη ντυμένη στα “πολύ καλά” της, στα καρναβαλικά της γιορτάζει, υποδέχεται την Άνοιξη και την αναγέννηση ξορκίζοντας κάθε κακό που κρατά τους ανθρώπους δέσμιους και μίζερους.

Σήμερα, μπορεί να μην έχει παρέλαση, έχει όμως γερές αφορμές που “δείχνουν” επιτακτικά Καρναβάλι! Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού έχει προγραμματίσει:

11.30 Σχήμα της Δημοτικής Μουσικής στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων

12.00 Μουσικό Άρμα στο κέντρο της πόλης συνοδεία ρίψης σοκολατών από τα σωματεία «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες», «Σοκολατοπαίχτες» και «Σοκολατοβροχή»

16:00 Happening με αλεξίπτωτα πλαγιάς με μηχανές (ακροβατικά με παραμοτέρ)  στο Νότιο Πάρκο. Σε συνεργασία με τη  Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας

20:00 Καύση Πυροτεχνημάτων από τον κυματοθραύστη του Μώλου της Αγίου Νικολάου

20:30 Λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 στα Παλαιά Σφαγεία (αίθουσα Καρναβαλιού) με συναυλία των μοναδικών Swingin΄ Cats. Η συναυλία θα μεταδοθεί σε live streaming από την πλατφόρμα του youtube ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, το facebook και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε λίγο αρχίζουμε! Με το βλέμμα ψηλά, την καρδιά γεμάτη Καρναβάλι και το σώμα ακούραστο.